Welcome Guest | RSS
Main » 2010 » August » 2 » Askmen.com-i intervjuu Xavieriga.
1:25 AM
Askmen.com-i intervjuu Xavieriga.

Askmen.com-il õnnestus teha Xavier Samueliga intervjuu, räägiti põhiliselt ikka Tema rollist Riley Biersina. Väikseid katkeid intervjuust toon ka teieni....

Askmen.com: Õnnitlused, sinu stseeniga algab kogu film; kõik keskendub Xavierile, on Xavieri aeg.
Xavier Samuel: See on jah päris lahe, kuna raamatus ei ole Rileyst nii palju juttu, kui filmis. Tagaajamise- ja jälitamisstseenid filmis on kõik väga kaasa haaravad.

AM: Sel ajal, kui Riley jalutas mööda teed, me nägime teda ka veidi aega inimesena. Teda rünnati ja ta oli hirmunud, ent siiski piisavalt julge, et tahtis teada, mis toimus. Sealt edasi oli ta lausa kurjusekehastus. See on väga huvitav roll.
XS: Noormees jalutab väljas ja järksu põmmaki! Ja temast on saanud vampiir. See on see, kui õhtuti käid üksi väljas. Ära mine sadamasse üksi.

AM: Sind visati ja loobiti filmi alguses päris palju. Kas sind päriselt ka visati?
XS: Jah, nii see oli. Me treenisime ja valmistusime kaskadööritrikkideks väga kõvasti, kuid see oli umbes nii, et sind on kinnitatud mingi juhtme külge ja siis lendad lihtsalt läbi õhu. See oli väga pingeline. Seda ei saa teha ilma pingutuseta. 

AM: Sul on kena naeratus! Me ei näe filmis sind üldse naeratamas.
XS: Haha! Ma võin kogu intervjuu ajal sulle naeratad, kui sa soovid.

AM: Väga kahju, et me ei kuule sinult ühtegi lõbusat repliigi Videviku saaga filmides.
XS: Ei kuule jah. See oleks veidi kummaline. Kuid see võtaks pingeid maha.

Allikas: Askmen.com
Category: Intervjuud | Views: 893 | Added by: Xavvu | Tags: intervjuu, Eclipse, Xavier Samuel, Askmen | Rating: 0.0/0
Total comments: 1
0  
1 Sandeep   (2012-06-17 0:07 AM) [Entry]
She gave him two children, of cosure he has feelings for her. Now if they're romantic, loving and warm feelings as in he wants her back, or he just fixes things for her because the kids live there are two different things.If you truly do love this man, just talk to him about your deep-seated fears. You two have to be in a position of trusting each other with your emotions and your fears. If you don't then he's never going to get very serious with you.However, if you show him that you do trust him and need his reassurance, just let him know its not jealousy, just that you want to make sure its you he wants from now on, that's all. He can't fault you for that. You've invested four years with him. That's a long enough time to gauge where your relationship is going.Finally, I wouldn't push marriage too hard. He's been down that road. If he really loves you, and you two are secure enough in your relationship together, then give it time. There's no particular rush unless you're asking for that for religious purposes, for childrens' sake or some other reason. Love is love with or without a piece of paper between you.

Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Menüü
Kategooria
Pildid [19]
Klipid [1]
Intervjuud [7]
Videod [6]
Teated [3]
Telesaated [1]
Paparazzi [0]
Fännikraam [1]
Videointervjuud [3]
Lühiuudised [4]
Arhiiv
Küsitlus
Mida sooviksid lehel rohkem näha?
[ Tulemused · Arhiiv ]
Kokku on vastanud 18 inimest