Welcome Guest | RSS
Main » 2010 » July » 31 » Xavier Samuel oli üllatunud, et ta sai ,,Päikesevarjutusse’’ osa.
11:09 PM
Xavier Samuel oli üllatunud, et ta sai ,,Päikesevarjutusse’’ osa.
Austraalia näitleja Xavier Samuel oli väga üllatunud, kui Ta sai rolli Videviku saaga filmi ,,Päikesevarjutus’’. Üllatus oli see sellepärast, et Ta oli saatnud varem loendamatul hulgal proovivideosid U.S.A-sse, lootuses pääseda Hollywoodi.

26 - aastane näitleja on juba mõnda aega saanud oma kodumaal nautida ,,kuulsusevilju’’, ent Tal pole kunagi õnnestunud Ameerikasse pääseda, vaatamata oma paljude filmirollide tõttu.

Xavier Samuel saatis ühe oma esinemsproovi-video ka vampiiri filmi castingule ja suur oli Tema üllatus, kui Talle hiljem vastati juba jaatavalt.

Samuel räägib Interview magazinele: ,,Selle rolli saamine tuli mulle väga suure üllatusena ja tundub siiamaani üpriski ebareaalne. Ma olen Ameerikas näidelnud juba mõnda aega, kuid alati kui prooviesinemiste-videoid saatsin, tekkis tunne, nagu ma saadaks neid ei kellegile. Seega saada kellegilt vastust oli juba päris üllatav.’’
Category: Intervjuud | Views: 1249 | Added by: Xavvu | Tags: artikkel, Xavier Samuel, Eclipse | Rating: 5.0/1
Total comments: 1
0  
1 Suyash   (2012-06-16 5:23 AM) [Entry]
Who would have thought you would place a U/C jseery on your beautiful baby.. Samuel looks great in RED AND BLACK.. You make me feel like there's hope for others to change sides ?

Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Menüü
Kategooria
Pildid [19]
Klipid [1]
Intervjuud [7]
Videod [6]
Teated [3]
Telesaated [1]
Paparazzi [0]
Fännikraam [1]
Videointervjuud [3]
Lühiuudised [4]
Arhiiv
Küsitlus
Mida sooviksid lehel rohkem näha?
[ Tulemused · Arhiiv ]
Kokku on vastanud 18 inimest