Welcome Guest | RSS
Main » 2010 » August » 13 » Xavier Samuel vaatas "Videvikku" lennukis olles.
11:38 PM
Xavier Samuel vaatas "Videvikku" lennukis olles.
Juunikuust pärit GQ intervjuu Xavier Samueliga (UUDISE LÕPUS ON KA PILDID GQ PILDISTAMISEST!)

Aasta tagasi oli Xavier Samuel üks tavaline Austraalia näitleja, kes - nagu paljud teisedki tema kaasmaalased - üritasid pürgida Ameerikasse näitlejaks. Nüüd on aga tema nägu Videviku saaga kolmanda filmi "Päikesevarjutuse" postril. Meil õnnestus temaga telefoniteel ajada veidikene vampiiri-juttu.

Xavier, sa helistad otse Euroopast. Kus sa täpsemalt oled?
Ma sõidan musta värvi autoga mööda Berliini tänavaid.

Niimoodi sa siis liikledki?
Just nii ma siis liiklengi jah.

Rääkides filmidest... Sa said ju "Päikesevarjutusse" osa. Kuidas see juhtus?
Ma tegin Sydneys prooviesinemise. Panin selle lindile ja saatsin ära.

Näitlejad tihti võtavad enda esinemisi linti, ent siiski ei saada tavaliselt nii filmirolli!
Ma olen nii talitanud juba päris ammu - teen Austraalias esinemised ära, võtan linti ja saadan ära. Mul pole õrna aimugi, kuhu need lõpuks välja jõuvad, või kas keegi üldse neid vaatabki. Tagasisidet kuulda on üllatav. 

Kas sa olid ennem Videviku saaga fänn? Aus vastus palun.
Ma vaatasin esimest filmi lennukis, kui ma lendasid Vancouverisse. Siis läksin otsejoones raamatupoodi.

Kas Riley käitumine tekitas maailmas suurt kahju?
Ma ei hammustanud mitte kellegi kõri. Ma viskasin ühe vampiiri põlevalt autolt maha. Veel ma tirisin ka ühte suurt inimest ühe käe abil. Tegelikult olid seal erinevad süsteemid, mis mind aitasid. Nii, et ma tundun filmis päris tugevana.

Kas oli raske olla uus tegelane sellises menukas saagas?
See meenutas mulle pisut esimest koolipäeva. Aga ma tundsin ennast nagu osana sellest perekonnast.

Enamus su stseenid olid koos Bryce Dallas Howardiga, kes mängib kurikaela Victoriat. Ka tema oli uus Videviku maailmas. Kas see aitas sind, et mõlemad olite uued?
Me olime juba algusest peale tihti koos. Me saime juba alguseshästi läbi, rääkisime paljudest asjadest ja arutasime isegi Lady Macbeth-i tüüpi suhet.

Kuidas sa rohelisetausta võtetega toime tulid? Tegelikult sa ju ei võidelnud huntidega.
Režissöör hüüdis "Võte!" ja siis torgati lihtsalt mingi pulgake mu näo juurde. See niiöelda "pulk" on hunt. Sellist asja mulle küll draamakoolis ei õpetatud. Või ma olin sel päeval lihtsalt haigena kodus...

Viimane küsimus: Sa oled üks paljudes Austraalia näitlejatest, kes töötab Hollywoodis. Kas te kõik tunnete päriselt ka üks teist?
Tegelikult me kõik saame südaööl Hollywoodi logo juures kokku.

Pildid GQ pildistamiselt:

Category: Intervjuud | Views: 415 | Added by: Xavvu | Tags: intervjuu, Xavier Samuel, pildid, GQ | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Menüü
Kategooria
Pildid [19]
Klipid [1]
Intervjuud [7]
Videod [6]
Teated [3]
Telesaated [1]
Paparazzi [0]
Fännikraam [1]
Videointervjuud [3]
Lühiuudised [4]
Arhiiv
Küsitlus
Mida sooviksid lehel rohkem näha?
[ Tulemused · Arhiiv ]
Kokku on vastanud 18 inimest