Welcome Guest | RSS
Main » 2010 » December » 29 » Xavieril uus filmiroll!
8:59 PM
Xavieril uus filmiroll!
Austraalia filmirežissöör Stephan Elliotti (Adventures of Pricilla, Queen of the Desert, Welcome to Woop Woop, Easy Virtue jt)  juhendamisel peaks valmima uus film nimega A Few Best Men (eesti keeles - "Vähesed head mehed"). Film jutustab peigmehest ja tema kolmest sõbrast, kes reisivad pulma jaoks Austraalia sisemaale.

Kuigi täpsemad detailid filmist hoitakse veel saladuskatte all, siis oletatakse, et tegu on sarnase filmiga nagu oli The Hangover: kolm poissmeest kaotavad Las Vegases äparduste käigus silmist oma kohe-varsti-laulatatava parima sõbra. 

FILMINK andmetel on ka Xavier Samuelil filmis roll. Tema kehastab Briti päritoluga peigmeest. Samueli viimased rollid on olnud Videviku saaga filmis Eclipse ja filmis The Loved Ones. Hetkel näitleja filmib Kuldsel Rannikul filmi Bait, varsti on ilmumas ka Roland Emmerich'i poolt valminud film Anonymous

A Few Best men on kirjutatud Dean Craigi poolt.
Category: Lühiuudised | Views: 664 | Added by: Xavvu | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Menüü
Kategooria
Pildid [19]
Klipid [1]
Intervjuud [7]
Videod [6]
Teated [3]
Telesaated [1]
Paparazzi [0]
Fännikraam [1]
Videointervjuud [3]
Lühiuudised [4]
Arhiiv
Küsitlus
Mida sooviksid lehel rohkem näha?
[ Tulemused · Arhiiv ]
Kokku on vastanud 18 inimest